Uitzenden

Heeft u direct behoefte aan flexibele ondersteuning? Kies dan voor onze uitzenddienst. Met een uitgebreid kandidaten bestand vinden wij altijd snel de juiste persoon voor uw behoeften. Wij nemen alle zorgen uit handen, inclusief werkgeverslasten en -risico’s, administratie en salarisverwerking. Laat ons uw team versterken terwijl u zich richt op uw kernactiviteiten.

Werving en selectie

Bent u op zoek naar de beste professionals voor uw organisatie? Wij nemen graag uw capaciteitsvraagstuk uit handen. Om tijd, geld en energie te besparen kunt u de werving en selectie van uw personeel aan onze recruiters overlaten.

Immers werving en selectie is een vak apart!!

Omdat wij gebruik maken van een zeer uitgebreide data base, geavanceerde tools en een groot actief relatienetwerk, zijn wij instaat de aanvragen voor de werving en selectie binnen een afgesproken termijn adequaat en goed in te vullen.
Meer over Flexmatch
Voor het werving & selectieproces hanteren wij een fee. Bij indiensttreding van de kandidaat geldt een plaatsingsfee over het bruto jaarsalaris van de professional (inclusief emolumenten). Het jaarsalaris wordt, ook in geval van een deeltijdfunctie en/of dienstverband korter dan één jaar, gebaseerd op een volledige werkweek en op een vol jaar.

Detachering

U bent opzoek naar een professional voor minimaal 6 maanden of u zoekt iemand die een vaste medewerker kan vervangen tijdens ziekte of zwangerschapverlof. Er kunnen diverse redenen zijn ter overbrugging. Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Wanneer de project aanvraag wordt doorgenomen met een consultant, zullen wij kijken in onze database welke professionals hiervoor in aanmerking komen en onder welke voorwaarden de kandidaat wordt gedetacheerd.

Zaken als kortverlof, ziekteverzuim, AD/ATV, feestdagen, vakantiedagen/reserveringen en verlof zullen gedurende de afgesproken detachering periode voor rekening komen van FlexMatch.

Interim Management

FlexMatch beschikt over interim professionals, die hun sporen in het bedrijfsleven en/of bij de overheid verdiend hebben. Zij kennen de markt als geen ander en hebben soortgelijke opdrachten op uitvoerend als op management niveau reeds met succes opgelost. Onze interim professionals worden via een Checklist op resultaatgerichtheid ingeschreven, waardoor het eindresultaat binnen het afgesproken termijn wordt behaald.

Onze interim professionals zijn allen in bezit van een geldig VAR-verklaring, geldig ID-kaart en een geldig BTW-nummer.

Bent u als opdrachtgever geïnteresseerd in de beste professional, neem dan contact met een van onze consultants op telefoonnummer : 010-7952007 of mail: info@flexmatch-werving.nl

 

Opdrachtgever worden?

Neem dan snel contact met ons op!
En ga de uitdaging, samen met ons, aan!

Lees hier wat professionals van ons vinden

Professional: Liona

Ik hoop bij een volgend project wéér op een prettige samenwerking met FlexMatch!

Via FlexMatch heb ik gereageerd op een vacature bij Allianz als assistant Underwriter. Dit is erg snel geregeld door FlexMatch en kan op korte termijn al op gesprek. Eerst ben ik op gesprek geweest voor een persoonlijke intake bij FlexMatch op kantoor. Na het gesprek heb ik een uitgebreide motivatie opgemaakt en samen met mijn actuele cv gemaild naar FlexMatch. Samen met de consultant hebben we alles uitvoerig besproken en hebben ze mij voorgesteld bij de opdrachtgever. Na 2 gesprekken heeft Allianz de keuze op mij laten vallen en ben ik het team van FlexMatch dan ook zeer dankbaar. Ik heb het erg naar mijn zin bij Allianz en word ook prima begeleid. Het is fijne samenwerking tussen alle drie de partijen.

Ik hoop bij een volgend project weer op een prettige samenwerking met FlexMatch en raad ook elke sollicitant aan om eens met FlexMatch een kop koffie te drinken. Zij staan echt voor je klaar en behandelen je niet als een nummer maar echt als een persoon.

Professional: Erik

FlexMatch, ga zo door

‘FlexMatch’ ja, dat heeft mij aan een leuke baan geholpen.  Een leuk jong bedrijf met een zeer vriendelijke en ook persoonlijke consultant.

Prettig om mee te communiceren en ook de nazorg is erg netjes. Ik zeg ‘ FlexMatch ga zo door’

Professional: Marjolein

Met hulp van Hein heb ik snel een leuke nieuwe baan gevonden.

Hein nam de tijd voor een uitgebreid intakegesprek, waardoor hij goed wist welke vacatures wel en niet bij mij zouden passen. Hein bleef steeds met mij overleggen over de verschillende mogelijkheden. Dat was erg prettig. Ik zou FlexMatch zeker aanbevelen.

blog Tips voor het vinden van een passende baan

Hoe kom jij sneller aan een passende baan? De laatste jaren raakten vele mensen werkloos, in februari 2014 stond het aantal werklozen op zijn hoogste punt met 699.000 mensen.Het probleem is dus om aan een nieuwe baan te komen en waar jij ook plezier in hebt. Maar hoe krijg je dat nou voor elkaar? Wij […]

VERDER LEZEN

Inspiratie nodig?

Wij geloven in persoonlijke benadering!

Wij brengen gedreven professionals en inspirerende opdrachtgevers bij elkaar door de Perfecte Match te maken , te werven, te luisteren en te motiveren op kennis en kwaliteit waardoor professionals hun persoonlijke missie in hun nieuwe baan kunnen realiseren.

Wij doen dit dagelijks met veel enthousiasme en passie vanuit onze vestiging in Capelle aan den IJssel.

Neem contact met ons op!

© FlexMatch 2024
Webontwikkeling door Convident