U bent op zoek naar tijdelijk of vast personeel. Een starter of juist een ervaren professional? FlexMatch is uw partner. Wij nemen graag uw capaciteitsvraagstuk uit handen.

Onze persoonlijke aanpak betreft uiteraard ook onze opdrachtgevers. Wij stemmen onze dienstverlening op uw wensen en situatie af en als professionele dienstverlener kunnen wij op het gebied van capaciteitsvraagstukken u deskundig adviseren. We stellen gezamenlijk vast welke vorm van dienstverlening op uw organisatie van toepassing is en wat het beste bij uw organisatie past. We selecteren ons personeel zorgvuldig om de gevraagde kwaliteit waar te kunnen maken.

FlexMatch beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van ervaren professionals, Young professionals en ZZP-ers.

FlexMatch is een organisatie met korte lijnen. Hierdoor kunnen we snel schakelen en kunnen we binnen korte tijd ook in uw personeelsbehoefte voorzien. Met FlexMatch weet u zeker dat u een volwaardige gesprekspartner in huis haalt die uw belangen binnen het gehele traject zal behartigen op basis van no cure no pay. Indien u behoefte heeft aan een kennismaking dan komen wij uiteraard graag bij u langs om de verwachtingen over en weer te bespreken.

De inzet van een professional van FlexMatch levert een positieve bijdrage aan de sfeer op uw afdeling en zorgt daarnaast ook voor een verlaging van de werkdruk van uw vast personeel. Wilt u weten wat FlexMatch voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met één van onze medewerkers op. Zie hier voor de contactgegevens, of stuur direct een email: info@flexmatch-werving.nl

FlexMatch is pas echt tevreden met “de Perfecte Match” tussen opdrachtgever en Professional.

Neem contact op met een consultant

Wat professionals over ons zeggen

Professional: Erik

FlexMatch, ga zo door

‘FlexMatch’ ja, dat heeft mij aan een leuke baan geholpen.  Een leuk jong bedrijf met een zeer vriendelijke en ook persoonlijke consultant.

Prettig om mee te communiceren en ook de nazorg is erg netjes. Ik zeg ‘ FlexMatch ga zo door’

Professional: Marcel

FlexMatch heeft kennis van zaken

FlexMatch heeft kennis van zaken, is oprecht geïnteresseerd in de kandidaat, doortastend in de opvolging, kritisch waar nodig, altijd behulpzaam en buitengewoon enthousiast.

Het enige nadeel is, omdat ze zo’n goede match voor me gevonden hebben, is dat ik ze waarschijnlijk maar één keer nodig zal hebben in mijn carrière.

© FlexMatch 2024
Webontwikkeling door Convident