Eva van Olphen – itsme Human Resources

De samenwerking met FlexMatch hebben we als prettig ervaren. Ze zijn betrokken en schakelen snel!

Sandra Geleijnse – Teamleider Volmacht BIJ Zicht

Door de tomeloze inzet van Hein zijn we in korte periode in geslaagd!

Sinds een klein jaartje werk ik samen met FlexMatch. Op het moment dat we de samenwerking aangingen was het een werknemersmarkt en was het een uitdaging om de vacatures voor acceptanten (zakelijk & particulier) voor onze volmacht afdeling gevuld te krijgen. Door de tomeloze inzet van Hein en het hartelijke en veelvuldig contact met elkaar zijn we daar toch in een relatief korte periode in geslaagd. Toen ik op zoek was naar tijdelijke krachten met specifieke verzekerings- en automatiseringskennis voor een project heb weer contact opgenomen met Hein, ook deze zoektocht is gelukt.

Ruth van Gelder – HR Advisor bij Allianz

FlexMatch werkt op een snel en professioneel tempo

FlexMatch werkt op een snel en professioneel tempo. Ik werd door FlexMatch benaderd via LinkedIN kort nadat ik een vacature geplaatst had waarin ik aangaf met spoed op zoek te zijn naar een tijdelijke kracht. Het contact liep soepel en ik ontving dezelfde dag nog een profiel en CV van een zeer capabele kandidaat met relevante werkervaring. Een paar dagen later zat deze kandidaat voor mij en na een fijn gesprek te hebben gevoerd is ze aangenomen: ze kon meteen aan de slag. Ik kan de services van FlexMatch absoluut aanraden aan elke werkgever die snel wil schakelen en voor kwaliteit gaat.

Professional: Erik

FlexMatch, ga zo door

‘FlexMatch’ ja, dat heeft mij aan een leuke baan geholpen.  Een leuk jong bedrijf met een zeer vriendelijke en ook persoonlijke consultant.

Prettig om mee te communiceren en ook de nazorg is erg netjes. Ik zeg ‘ FlexMatch ga zo door’

Professional: Marjolein

Met hulp van Hein heb ik snel een leuke nieuwe baan gevonden.

Hein nam de tijd voor een uitgebreid intakegesprek, waardoor hij goed wist welke vacatures wel en niet bij mij zouden passen. Hein bleef steeds met mij overleggen over de verschillende mogelijkheden. Dat was erg prettig. Ik zou FlexMatch zeker aanbevelen.

Professional: Liona

Ik hoop bij een volgend project wéér op een prettige samenwerking met FlexMatch!

Via FlexMatch heb ik gereageerd op een vacature bij Allianz als assistant Underwriter. Dit is erg snel geregeld door FlexMatch en kan op korte termijn al op gesprek. Eerst ben ik op gesprek geweest voor een persoonlijke intake bij FlexMatch op kantoor. Na het gesprek heb ik een uitgebreide motivatie opgemaakt en samen met mijn actuele cv gemaild naar FlexMatch. Samen met de consultant hebben we alles uitvoerig besproken en hebben ze mij voorgesteld bij de opdrachtgever. Na 2 gesprekken heeft Allianz de keuze op mij laten vallen en ben ik het team van FlexMatch dan ook zeer dankbaar. Ik heb het erg naar mijn zin bij Allianz en word ook prima begeleid. Het is fijne samenwerking tussen alle drie de partijen.

Ik hoop bij een volgend project weer op een prettige samenwerking met FlexMatch en raad ook elke sollicitant aan om eens met FlexMatch een kop koffie te drinken. Zij staan echt voor je klaar en behandelen je niet als een nummer maar echt als een persoon.

Professional: Marcel

FlexMatch heeft kennis van zaken

FlexMatch heeft kennis van zaken, is oprecht geïnteresseerd in de kandidaat, doortastend in de opvolging, kritisch waar nodig, altijd behulpzaam en buitengewoon enthousiast.

Het enige nadeel is, omdat ze zo’n goede match voor me gevonden hebben, is dat ik ze waarschijnlijk maar één keer nodig zal hebben in mijn carrière.

© FlexMatch 2024
Webontwikkeling door Convident