FlexMatch is een jong en energiek uitzendbureau. Onze consultants beschikken over ruime kennis en ervaring in de uitzend- en detacheringsbranche.

Wij zijn gespecialiseerd in het werven van zowel tijdelijk als vast personeel op het gebied van Financiële Dienstverlening, Bank & Verzekeringen en Logistiek.

Wij doen wat we zeggen: we werken snel, deskundig en persoonlijk. We hebben verstand van de markt en de mogelijkheden. Onze aanpak wordt gekenmerkt door eerlijkheid en gedrevenheid. Eerlijkheid in de gesprekken die wij voeren met onze kandidaten en onze opdrachtgevers, maar ook openheid van onze dienstverlening. Onze kandidaten en opdrachtgevers kunnen rekenen op een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak.

Wij hebben de professional die een meerwaarde kan betekenen voor uw organisatie!

Onze werkwijze

U als opdrachtgever profiteert van onze aanpak doordat wij met onbevangen blik naar uw situatie kijken. Onze dienstverlening is breder dan alleen het invullen van uw vacature die u in gedachten heeft. We gaan met u op zoek naar de meest optimale oplossing. We stellen doelgerichte vragen, luisteren en denken met u mee. Past het profiel nog bij de eisen van nu

Wat als u de professional in vaste dienst wilt nemen? Ons doel is het bereiken van de optimale match.

Onze diensten

Onze diensten worden gekenmerkt door het leveren van maatwerk op het gebied van uitzenden of strategische plaatsing via detachering. Bij detachering gaan we een stap verder. Niet alleen bieden we een hoogwaardige plaatsing, maar ook het kosteloos overnemen van personeel kan na de afgesproken gewerkte uren. Bij onze dienstverlening staan de professionals als opdrachtgevers centraal. Professionaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn daarbij onze uitgangspunten. Dit houdt in dat we rekening houden met de wensen, eigenschappen en capaciteiten van de professional als dat van de opdrachtgever.

Missie

Als organisatie vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent en blijft over onze dienstverlening. Daarom streven wij naar het opbouwen en onderhouden van een duurzame relatie. FlexMatch is een transparante en betrouwbare partner, die over zeer gunstige tariefstellingen en gekwalificeerde professionals beschikt.

Wij zijn een jong en energiek recruitment bureau. Wij zijn gekwalificeerd in het recruiten van tijdelijk als voor vast personeel op het gebied van: Finance, Sales en Administratie. Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij een waardevolle partner.

FlexMatch neemt uw werk uit handen, zodat er meer tijd en ruimte ontstaat voor andere werkzaamheden.

Visie

Vertrouwen en kwaliteit zijn de belangrijkste factoren om partijen samen te brengen en te integreren.

Onze kernwaarden zijn:

  • Transparant Partnerschap
  • Gunstige tariefstelling
  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid en proactief
  • Passie en energiek
  • Kennis van de markt
  • Ambitieus
  • Garantiestelling bij eventueel vervroegd uitdiensttreding
  • No cure No pay
  • Wij helpen bedrijven groeien
© FlexMatch 2024
Webontwikkeling door Convident