Werken bij FlexMatch

Zelfs in de huidige arbeidsmarkt blijft het vinden van dé juiste baan bij hét juiste bedrijf nog steeds lastig. FlexMatch kan u hierbij behulpzaam zijn. Zowel voor Young Professionals als ervaren professionals is FlexMatch de aangewezen gesprekspartner. Als specialist in het bemiddelen van opgeleid personeel, zijn wij namelijk als geen ander op de hoogte van de mogelijkheden en onmogelijkheden van de huidige arbeidsmarkt.
Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Voor een nieuwe start in je carrière willen wij graag weten waar je interesse ligt, waar je geprikkeld door raakt en waar je naar toe wilt groeien. We luisteren liever naar jou dan dat wij aan het woord zijn. Daarom willen we graag de tijd voor je nemen in een persoonlijk gesprek waarin we jouw mogelijkheden bespreken via FlexMatch.
FlexMatch bemiddelt in de volgende vakgebieden:

  • Bouw en Civiele Techniek
  • Elektrotechniek
  • Werktuigbouwkunde
  • Installatietechniek
  • Sales & Marketing

Wij zijn altijd opzoek naar gemotiveerde Young Professionals als ervaren Professionals. Wij bieden ook mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, dit kan zijn een training maar ook een doelgerichte opleiding.
Wij vinden het belangrijk, dat jij de juiste uitdaging krijgt of neemt. FlexMatch beschikt over een groot netwerk en heeft een breed aanbod aan opdrachten. Ben jij opzoek naar een tijdelijke opdracht? Of gaat je voorkeur uit naar een vaste functie? Wij kunnen de Perfecte Match maken en bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden aan.
Voor meer informatie zijn wij ook te vinden via Social Media, Twitter, LinkedIn en facebook.
FlexMatch is pas echt tevreden met ‘’ de Perfecte Match” tussen opdrachtgever en Professional.