Nieuws

7 Okt 2016 - 1:07pm
Een eerste indruk maak je maar een keer ! Zorg dat deze dus positief is. De basiszaken zijn van belang om een goede eerste indruk neer te zetten. Daarna komen andere zaken aan de orde welke iets lastiger uit te voeren zijn zoals: actief luisteren, oogcontact maken en goed vragen stellen (interesse tonen). Onze top 10 tips voor een goede eerste indruk tijdens je sollicitatiegesprek: 1. Kom op tijd 2. Kleed je passend 3. Een verzorgd uiterlijk 4. De kracht van de glimlach 5. Een goede handdruk 6. Maak oogcontact 7. Toon belangstelling in de persoon (interviewer) 8. Luister actief...
16 Okt 2015 - 3:44pm
Hoe kom jij sneller aan een passende baan? De laatste jaren raakten vele mensen werkloos, in februari 2014 stond het aantal werklozen op zijn hoogste punt met 699.000 mensen. Het probleem is dus om aan een nieuwe baan te komen en waar jij ook plezier in hebt. Maar hoe krijg je dat nou voor elkaar? In deze blog ga ik jullie tips geven hoe jullie sneller aan een nieuwe leuke passende baan kunnen komen! Het zoeken Alleen maar aan het kijken op Monsterboard? Dan heb je kans dat je lang moet wachten. Probeer ook andere vacature sites zoals Indeed en Jobbird, op deze sites...
10 Sep 2015 - 10:35am
Wat kan je wel en wat kan je beter niet doen bij een sollicitatie? Hier zijn een aantal tips en adviezen die jou beter door je sollicitatieprocedure heen helpen!   Tips voor het CV   Let goed op je spelling. Er word veel gekeken naar taalfouten waardoor je een slechte eerste indruk kunt krijgen die je niet meer over kan doen. Stem je CV af op de vacature. Hierbij kan je je vaardigheden afstemmen op wat er van je gevraagd wordt. De werkgever heeft niets aan de informatie over dat bijbaantje in de spoelkeuken die je hebt gehad terwijl je solliciteert naar de functie...
19 Jun 2015 - 2:42pm
Met een goed gevoel kijken we terug op een succesvolle avond van de Haringparty bij het OMHC. Het was een gezellige netwerkborrel met lekkere Hollandse Nieuwe, gezellige sfeer, smakelijke hapjes en goede wijn.   Op uitnodiging van Rabobank hebben wij van FlexMatch gister op 18 juni de Haringparty bijgewoond. Er kwamen vele ondernemers uit de regio van Nesselande waardoor er vele visitekaartjes werden uitgedeeld. Graag willen wij iedereen bedanken die aanwezig was voor de geslaagde avond!
11 Jun 2015 - 9:28am
FlexMatch is een betrouwbare gesprekspartner en als organisatie werken wij hard aan de kwaliteit van onze dienstverlening en het behouden van dit keurmerk. Een erkenning voor onze manier van werken en geleverde inspanningen.   Bureau Cicero heeft ook dit jaar een grondige inspectie uitgevoerd op basis van de eisen, methoden, wijzigingen en beoordelingscriteria volgens de NEN 4400-1 norm. Op grond van de uitgevoerde inspectie voldoet FlexMatch aan de gestelde eisen. Wij willen alle medewerkers en partners bedanken voor hun inzet.   Ondernemingen die het SNA-keurmerk mogen voeren...
30 Sep 2014 - 4:02pm
FlexMatch bestaat alweer 5 jaar en wij vonden het tijd worden dat onze website toe was aan een opfrisbeurt. We hebben toen een aantal bedrijven benaderd met de vraag of zij onze ideeën betreft een nieuwe website zouden kunnen bewerkstelligen. Als bedrijf hadden we afgesproken dat onze nieuwe website aan een aantal criteria moest voldoen zoals; responsive zodat mensen de bedrijfsgegevens van FlexMatch zowel op de computer, laptop als mobiel goed te zien krijgen. Daarnaast moest de website nog beter vindbaar worden. Wij vonden het ook belangrijk dat wanneer sollicitant reageerde op een vacature...
16 Sep 2014 - 5:26am
FlexMatch heeft een donatie gedaan aan het project ‘’ elk kind een schooltas ‘’,voor Weeskinderen in Marokko. Het doel van deze donatie is kinderen voorzien van eerste levensbehoefte en schoolboeken om onderwijs te volgen. De Stichting Amal te Khémisset in West-Marokko ondersteunt al jaren arme en weeskinderen met maaltijden en scholing. Onder het beheer van de stichting staat ook een weeshuis waar verblijfplaatsen zijn voor 86 weeskinderen en 30 gehandicapte kinderen. Ook worden er 13 families ondersteunt die kinderen hebben met een uitzonderlijk talen, zodat het optimale uit deze kinderen...